NEC BIRMINGHAM

5 - 9 OCTOBER 2022

GDL logo

EXCEL LONDON

29 APRIL - 7 MAY 2023

EXCEL LONDON

29 APRIL - 7 MAY 2023

NEC BIRMINGHAM

5 - 9 OCTOBER 2022

hero subpage test

hero subpage test

add images via cogs ->>

Littlefield

Marcus Tams Architects Stand: B112

Built against two garden walls, this mid-century inspired dwelling sits within the grounds of an existing property in the Vale of Belvoir.

The pavilion form, green roof and landscaping have been designed to minimise the visual impact on the existing property and provide privacy to both dwellings.

The layout is orientated around a large open plan kitchen, living and dining space with a master suite to one end and a guest suite at the other. Large rooflights bring light in to the rear of the plan and offer sky views whilst the glazed South-East façade offers views out to the private garden.

The design uses a simple materials palette of timber and concrete. The concrete acts as a canvas for the natural play of light as it changes through the day whilst the timber linings bring warmth to the spaces.

Loading

  • Hydropool
  • Studio Charrette
  • Grand Designs mag subscription
  • Quooker
  • OVO Energy
  • myenergi

 

Show Sponsors

Show Sponsors & Partners

Sponsors & Partners

  • Hydropool
  • Quooker
  • Streamline Travel
  • myenergi
  • Studio Charrette
  • OVO Energy

 

Follow us on social

 

Newsletter

Stay up to date with the latest ideas and expert advice to inspire your self-build, renovation or home improvement project

SIGN UP